Sömnstörning och pigg!

Enligt försäkringsbolaget har jag på min blogg lagt upp saker som visar att jag är aktiv. 
Jag var med om en trafikolycka juni 2007. Jag kommer inte ihåg någonting av den. Men efter den dagen förändrades mitt liv. Jag var 45år och mitt i livet. 
Jag har sen dess fått byta plattform. Från att ha varit en aktiv fyrabarnsmamma som jobbade som lärare,  tränade, cyklade, sprang och skjutsade barnen till träningar till att inte klara av vardagen. Jag fick göra om mitt liv totalt! 
Att jag har en sömnstörning, tinnitus, huvudvärk, oro och är ljud och ljuskänslig har jag inte skrivit om. Jag har också fått en förändring i käkbenet som skelett och broskförändringar med artros dom följd av olyckan. 
Med detta i bagaget så har jag fått dagarna att gå genom att handarbeta som jag alltid har gjort men nu fanns ju mer tid och då har jag lärt mig mer saker. Jag gör det jag kan och orkar för dagen Och jag får tiden att gå. 
Under åren som gått har jag lärt mig att klara vardagen genom att skala av och acceptera att vissa saker kan/ orkar jag inte göra.  Vissa dagar går det bra och andra dagar går det sämre. 

(null)

Men så här ser ni mig aldrig, det är här också vardag för mig. När jag sover.... har jag bettskena eftersom jag är så spänd och orolig så jag trycker upp tungan i gommen och gnisslar tänder och ögonmask om det är ljust när jag  vilar.
(null)

 Jag visar också hur min nattsömn kan se ut.  Det trots att jag äter insomningstabletter och lugnande....

Så, detta var en annan sida av mig.